Tuinaanleg en tuinrenovatie

Is het ontwerp klaar, dan moet de nieuwe tuin aangelegd worden of de oude opgeknapt. Bij tuinaanleg of tuinrenovatie kan heel wat komen kijken! Voor grotere opdrachten schakelen wij vakbekwame collega-hoveniers in, zodat we ook dan met een goede planning uw tuin zo vlot mogelijk kunnen aanleggen. Wij beginnen en we maken het af, zonder onnodige onderbreking!

 

Een greep uit onze diensten voor tuinaanleg

  • Grondwerk: oude grond verwijderen, nieuwe opbrengen, graafwerk voor vijver of kabels.
  • Erfafscheiding: schutting, heg of tuinmuur (of een combinatie daarvan).
  • (Sier)bestrating: oprit, tuinpad, terras.
  • Overkappingen: veranda, vrijstaande tuinoverkapping, prieel.
  • Extra sfeer: vijver, vlonder, tuinverlichting
  • Beplanting: bomen, heesters, borderbeplanting, gazon.

 

Hebt u speciale wensen of ideeën? Wij gaan de uitdaging aan! U kunt altijd bellen of mailen voor een afspraak of direct een offerte aanvragen (vrijblijvend).

Tuinonderhoud

Is uw nieuwe of gerenoveerde tuin klaar, dan is het een mooi plaatje. Maar dat plaatje mooi houden, dat is de kunst! Alles gaat groeien (ook onkruid) en dat kan aardig uit de hand lopen. Hoveniersbedrijf De Zuidplas is specialist in tuinonderhoud en wij zorgen met veel plezier dat uw tuin mooi blijft. Wij bieden eenmalig tuinonderhoud, maar ook onderhoudscontracten op maat. U kiest zelf wat u ons wilt laten doen (en wat u zelf wilt doen): gras maaien, snoeien, onkruidbestrijding etc. Eenmaal per week, per maand, per jaar? Wij geven u graag advies!

Tuinontwerp

Voor kleinere tuinen (bv. van particulieren) kan Hoveniersbedrijf De Zuidplas het tuinontwerp zelf leveren. Wij geven u deskundig advies over erfafscheiding, beplanting en indeling en maken in nauwe samenspraak met u een tuinontwerp dat past bij uw wensen en ideeën. Voor grotere tuinen (bv. bij een zorginstelling) werken we samen met een tuinarchitect voor ontwerp en advies. U kunt ook met een kant-en-klaar tuinontwerp bij ons aankloppen en ons de aanleg van uw nieuwe tuin of het opknappen van uw oude tuin laten verzorgen. Tot in de puntjes!

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.