Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Achtertuin

Recent is mijn achtertuin onder handen genomen door Willem en Jacob van Hoveniersbedrijf de Zuidplas en ik ben zeer tevreden over het gehele proces. De communicatie was goed en snel, er werd goed meegedacht over het eindresultaat. Ze hebben zeer netjes gewerkt en alles ruim op tijd afgekregen. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en kan deze hovenier van harte aanbevelen!

Lisette van der Knaap

Terras ophogen

Dit hoveniersbedrijf heeft kortgeleden mijn terras opgehoogd en anders aangelegd. Met minder tegels oogt het toch groter en het ziet er weer top uit. Ook het snoeiwerk van de hederahaag hebben ze snel en zeer goed uitgevoerd. Meedenken met bepanting speciaal voor vlinders en bijen doen ze ook heel goed. Ik ben zeer tevreden en kan  Hoveniersbedrijf De Zuidplas aan iedereen aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde

Eldo Burgers-Gockinga

Onderhoudsplan tuin

Onze tuin wordt sinds begin dit jaar onderhouden door Hoveniersbedrijf de Zuidplas. Willem heeft een onderhoudsplan opgesteld, zodat we weten wat er door het jaar heen gaat gebeuren. Alle afspraken worden keurig nagekomen. Het werk wordt efficiƫnt en deskundig uitgevoerd. Willem communiceert duidelijk en zorgt ervoor dat onze wensen worden meegenomen bij de uitvoering. We zijn zeer tevreden.

Don Huberts

Tuin met overkapping

Heel professioneel bedrijf. We hebben onze tuin laten renoveren door Willem en Jacob en genieten nu inmiddels 2 maanden van onze mooie tuin met overkapping. De jongens zijn heel professioneel, eerlijk, netjes en betrouwbaar. Ze hebben de opdracht op tijd klaar en volgens offerte afgeleverd. Ik raad ze echt aan voor tuin renovatie en onderhoud. We zijn echt heel blij met ze gedaan hebben. Als jullie de tuin willen zien dan kunnen jullie het op wethouder kreftlaan in  Zevenhuizen bekijken.

Lauro Relenas

Prettige samenwerking en kwalitatief erg goed.


Hans van Bennekom